Copyright © 2011  Alle rechten voorbehouden  Min Installatietechniek.  

Web- design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]  [ Sitemap ]

Uw Verwarmings Specialist !

 

7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227- 542868

 

Nieuwe CV ketel

Heeft u een nieuwe CV ketel nodig, maar heeft u geen idee welke richting u op moet denken wanneer het gaat om de keuze voor een nieuwe CV ketel? Waarom laat u zich niet adviseren door de ervaren medewerkers van Min Installatie Techniek? Wij hebben ons gespecialiseerd in het repareren, vervangen en onderhouden van de meest uiteenlopende merken CV ketels. Wanneer u een keuze dient te maken voor een nieuwe CV ketel, dan kunnen wij u altijd in uw belang adviseren.

Advies voor een nieuwe CV ketel

De keuze voor een nieuwe CV ketel is niet zomaar gemaakt. Er komt dan ook veel kijken bij het maken van de keuze voor een nieuwe CV ketel. Wij luisteren graag naar uw wensen, behoeften en eisen wanneer het gaat om een nieuwe CV ketel. Op basis hiervan kunnen wij u deskundig adviseren over de mogelijkheden. Als u uw oude ketel wilt laten vervangen door een nieuwe CV ketel, dan verwijzen wij u graag naar onze aanbiedingen op de website. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier online in te vullen.

Contact

U kunt met de juiste informatie een keuze voor een nieuwe CV ketel maken wanneer u advies en informatie heeft ingewonnen bij Min Installatie Techniek. Tevens kunt u bij ons een voordelig onderhoudscontract afsluiten voor uw nieuwe CV ketel. Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan meer informatie en advies? Bel dan naar 0227 – 54 28 68 of mail naar info@mininstallatietechniek.nl. Tevens kunt u gebruik maken van ons contactformulier op de website.

CV Installatie / Ketel

Service Contract

Leasen

Anders  (toelichten s.v.p.)

Naam:

Straat en Huisnr:

Postcode:

Woonplaats:

E- mail adres:

Telefoon nr:

S.v.p. Info over:

 

 

 

Toelichting:

T:  0227- 54 28 68

M:  06- 486 896 27

info@mininstallatietechniek.nl

24 uur per dag / 7 dagen per week

Meer informatie over: Nieuwe CV ketel - CV vervangen - Nefit CV ketel - CV ketel storing - CV installateur - Nieuwe CV ketel kopen - Montage CV ketel - Intergas CV ketel - Remeha CV ketel